Carrot Cake cu Nuci & Insertie de Portocale
Tara care pretinde ca la ei a aparut acest desert pentru prima data este Italia, dar disputele pe această temă sunt încă în desfasurare. În antichitate, tortul nu era considerat un desert pentru elita societatii, dimpotrivă, era un fel de mâncare preparat de patura de jos. Morcovii erau cel mai ieftin aliment natural dulce la care aveau acces în acel moment. În Evul Mediu, era folosit pentru a coace plăcinte sau alte preparate, iar într-o bună zi, o simpla familie italiană a făcut primul tort de morcovi din istorie. Din acel moment a început vertiginos să câștige popularitate. După un timp, desertul a fost dat uitarii, dar în timpul celui de-al doilea război mondial, rețeta a fost reinventata în Anglia, cand ingrediente strategice cum ar fi morcovii, au fost distribuite societatii sub forma unor taloane. Astăzi, tortul de morcovi personalizat este disponibil pentru toată lumea, iar istoria sa bogată nu face altceva decât să mărească interesul pentru el.
Tortul cu morcovi are un gust uimitor datorită blatului sau bogat din morcovi și nuci. Adăugarea morcovului ras face ca textura desertului să fie moale si densă in acelasi timp.
Contine Blat de morcov cu nuci prajite, crema cheese cu vanilie si insertie curd de portocale.
Lista ingrediente desfasurate:
Ouă
Lapte
Unt
Frișcă naturală
Cream cheese
Făină (conține gluten)
Zahăr
Zahăr brun
Morcov
Nucă
Ulei rafinat de floarea-soarelui
Portocale
Scorțișoară
Sare
Praf de copt
Alergeni: Ouă, lactate (lapte, unt, frișcă, cream cheese), gluten (făină), nuci (nucă)
Maria Danilov,
Livrat la timp, in condiție f buna. Gust suav, nu exagerat. Succes in continuare!
RaspundeA fost util acest review?